Szövegírás

Kedves Jegyespár!

A házasságkötés kapcsán számos olyan helyzet adódhat, amikor nektek, szüleiteknek vagy tanúitoknak beszédet illik mondania. Hisszük, hogy az esküvőkön a „kell” nem létezik, de ha a nagy nap kapcsán mégis felmerülnének ilyen jellegű igények vagy elvárások, akkor érdemes felkészülni, és a lehető legjobbat kihozni belőle. A nyilvános beszéd zavarát nem küzdhetjük le helyettetek, de a szövegeinkkel kapaszkodót adhatunk a gördülékeny, magabiztos megszólaláshoz.

Miközben az esküvőt tervezitek, jó előre lefoglaljátok a helyszínt, hosszú órákat töltötök a tökéletes menyasszonyi ruha, illetve öltöny kiválasztásával, ceremóniamestert, grafikust, fotóst, videóst, sminkest kerestek. Az anyakönyvvezető esetében viszont már más a helyzet, őt a szertartás helyszíne szerint illetékes polgármesteri hivatal jelöli ki. Szerencsés esetben lehetőségetek van személyesebbé tenni a polgári szertartást, például ha saját gondolatokkal egészíthetitek ki az anyakönyvvezető hivatalos szövegét. Gondoltatok már arra, milyen érzés lenne a megismerkedésetek történetét „kivonatolva” hallani az igen kimondása előtt? Felemelő. Meghitt. Romantikus. Vicces.

Elképzeltétek? Akkor folytatjuk, mert lehet még ettől is meghittebb a ceremónia! Az anyakönyvvezetők lehetőséget adhatnak személyes fogadalomtételre is. Lehet ez néhány, diszkréten a kedvesed fülébe súgott gondolat, de lehet a teljes násznép előtt elmondott szentimentális beszéd is. Igazán megható tud lenni az is, amikor a későbbiekben a szülők, illetve a tanúk ejtenek néhány szót az ifjú párról, de kellemetlenné is válhat a helyzet, ha az „előadók” szövegíráskor nem álltak a helyzet magaslatán.

Láttatok már zavartan dadogó barátokat, rokonokat, akik remegő kézzel szorongatva a mikrofont keresik a megfelelő szavakat? Belegondoltatok már, ti vajon hogy szerepeltek majd ebben a rendkívül izgalmas, felfokozott érzelmi állapottal járó helyzetben?

Ha ti sem szeretnétek hebegni-habogni életetek egyik legfontosabb napján, kérjetek ajánlatot még! Bízzátok ránk a beszédírást, hogy senkinek se akadjon torkán a szó!

Szolgáltatásaink:
beszédírás
esküvői weboldal szövegezése
esküvői Facebook-oldal szövegezése
meghívó szövegezése
igény esetén köszönő ajándékok szövegezése

Részletekért és személyre szabott ajánlatért keress minket bátran!

Szövegírás felelősünk:

Kinga

Kinga

Lépjünk kapcsolatba!

info@vizioeskuvo.hu

 36 30 351 5269

+36 30 351 5269

 36 30 914 2808

+36 30 914 2808

1102 Budapest, Liget utca 11.
1102 Budapest, Liget utca 11.