Smink

Kedves Menyasszony!

Személyes tapasztalat alapján tudjuk, hogy a menyasszonyok számára az egyik legnehezebb feladat a jó sminkes megtalálása. Mindenki a NAGY Napon szeretne a legszebb lenni, természetesen a saját egyéniségét megőrizve. Egy menyasszonyi sminknek legalább 14-16 órán át tartania kell hőségben is, sírásbiztosan, a násznép pusziözönéről nem is beszélve 🙂 

 

Talán a sminkes szolgáltató kiválasztása igényli a legnagyobb bizalmat, hiszen mindenki Titeket fog nézni, a fotókat évtizedek múlva is lapozgatni fogjátok, ezért a menyasszony az esküvő napján a sminkestől várja, hogy a legszebbé varázsolja és magabiztosságot adjon. Egy rossz smink, vagy negatív hozzáállás pedig tönkreteheti az egész napotokat. A sminkes feladata, hogy Neked ezzel ne kelljen foglalkoznod, csak tündökölj és érezd jól magad!

 

Ahhoz, hogy élesben minden flottul menjen, mindig szükséges egy próbasmink az esküvő előtt, hiszen ekkor találjuk ki, hogy az esküvő napján milyen sminket szeretnél viselni. Előre egyeztetett időpontban és helyszínen egy kicsit megismerkedünk egymással, átbeszéljük, hogy mik az igényeid, elképzelésed, illetve milyen lesz az esküvőtök. Aztán jön a próbasmink. Fontos, hogy a bizalom ki tudjon alakulni közöttünk, hogy ne félj mondani, ha valamit máshogy szeretnél, hiszen az önazonosság és az egyéniség nagyon fontos, és közös célunk, hogy mindketten elégedettek legyünk!

 

Aztán eljön az a bizonyos nap, mindenki ezerrel pörög, a feszültség a tetőfokára hág a készülődéskor. A sminkes ott lesz melletted akkor is, segít neked ellazulni, megszépülni és hozzájárulni a legszebb napotokhoz, hogy magabiztos és gyönyörű legyél.

 

Részletekért és személyre szabott ajánlatért keress minket bátran!

Sminkfelelősünk:

Kata

Kata

Lépjünk kapcsolatba!

info@vizioeskuvo.hu

 36 30 351 5269

+36 30 351 5269

 36 30 914 2808

+36 30 914 2808

1102 Budapest, Liget utca 11.
1102 Budapest, Liget utca 11.