Grafika

Kedves Jegyespár!

Személyes tapasztalatunkból tartjuk fontosnak bemutatni az esküvői grafika eszközeit, mert fantasztikus lehetőségek rejlenek benne.
Lássunk néhány példát, hogy tudja a design még látványosabbá tenni a nagy napotokat, egységes arculatként kezelve annak elemeit:

– Meghívó: a fő információs eszközünk, melynek végtelen számú formája létezhet, csúnyán mondva, csak a költségek szabnak határt a kreativitásnak. Csodálatosan látványos és egyedi meghívókat tudunk készíteni, amilyet csak szeretnétek vagy elképzeltetek. És akkor a kreatív nyomdai megoldásokról (lakkozás, dombornyomás, egyedi papírok) még nem is beszéltünk.

Ültető és asztalkártyák: többször nem is fogom említeni, de az előzőekhez hasonlóan itt is szinte végtelen kreativitásra és egyediségre van lehetőségünk. Itt még maximum azon felületek mérete szabhat határt, ahova ezen elemeket szánjuk.

Menükártyák: az előzőekhez hasonlóan e grafikák is nagyon elegáns és praktikus információhordozók. Ismét csak a tapasztalat beszél belőlünk, hogy szeretik és használják a vendégek. Egységes arculattal pedig főleg. Nagyon jó képet tud ez is festeni Rólatok.

– Számos felületre tudunk és érdemes tervezni még (a teljesség igénye nélkül: felkérőlap, üvegcímke, esküvői plakát és album, köszönőkártya), de amire még végül szeretnénk felhívni a figyelmeteket, az a saját esküvői logó és weboldal lehetősége. Főleg a közös logó, mint rendkívül különleges grafikai megoldás. Ezzel az elemmel tudjátok összekapcsolni az összes esküvői (arculati) grafikáit.

És nem utolsó sorban, ezek a felületek kivétel nélkül maradandó emléket jelentenek, amit bármikor vissza tudtok nézni, ha nosztalgiázni támadna kedvetek! 🙂 

 

Részletekért és személyre szabott ajánlatért keress minket bátran!

Grafikai felelősünk:

Attila

Attila

Lépjünk kapcsolatba!

info@vizioeskuvo.hu

 36 30 351 5269

+36 30 351 5269

 36 30 914 2808

+36 30 914 2808

1102 Budapest, Liget utca 11.
1102 Budapest, Liget utca 11.