Esküvőszervezés

Kedves Menyasszony, kedves Jegyespár!

Szeretnéd, ha esküvőd minden egyes mozzanata olyan lenne, amilyennek kislánykorodban elképzelted? Nem szeretnéd, ha az utolsó pillanatban derülne ki, hogy a torta tönkrement, a fotós nem érkezik meg időben vagy nem a megfelelő színű virág érkezett meg a dekoráláshoz? Szeretnéd nyugodtan, stresszmentesen élvezni életed legboldogabb napját?

Ahhoz, hogy minden olyan legyen, amilyennek megálmodtátok, a megfelelő szolgáltatókra, és azok összehangolt munkájára van szükség. Esküvőszervezőként levesszük a terhet a vállatokról, hogy csakis egymásra figyelve tölthessétek ezt a különleges napot.

Első találkozó és ajánlatkészítés

Az első találkozás alkalmával kicsit jobban megismerkedünk egymással és megbeszéljük az elképzeléseiteket. Ne féljetek előhozakodni a különleges, extra kívánságokkal sem, mindent igyekszünk megvalósítani! Ezután az ízléseteknek és igényeiteknek megfelelően ajánlatot készítünk, amelyben csak olyanokat ajánlunk Nektek, akikben mi is 100%-ig megbízunk, a helyszíntől kezdve a fotós-videóson át a zenekarig. Átbeszéljük, hogy az ajánlatban mi volt szimpatikus, mire van szükségetek, és ezzel el is kezdődik a szervezés folyamata.

Esküvőszervezés

Segítünk a helyszín bejárásnál, folyamatosan egyeztetünk a partnerekkel, részletes költségtervet készítünk, megszervezzük a tortakóstolást, a próbahajat- és sminket, segítünk eligazodni a legújabb grafikai trendekben, közösen megtervezzük a virágokat és dekorációt, igény esetén ott vagyunk a ruhapróbán vagy éppen az esküvő előtti kreatív fotózáson. Tanácsokkal látunk el benneteket, bátran kérdezhettek tőlünk minden apró kis részlettel kapcsolatban, ötleteket adunk a különleges kiegészítőkre, és a teljes esküvőszervezés terhét levesszük a vállatokról Számunkra fontos a bizalom és a jó kapcsolat, hiszen hosszú hónapokig fogunk együttműködni, és az a célunk, hogy biztonságban érezzétek magatokat.

Az esküvő napja

Az esküvő előtt egy héttel forgatókönyvet készítünk, amelyben minden fontos időpont és feladat megtalálható, ezt közösen is átbeszéljük. A NAGY Napon reggeltől hajnalig Veletek vagyunk, lelkesítünk vagy éppen megnyugtatunk benneteket, minden apró mozzanatot kézben tartunk és felügyelünk, koordináljuk a szolgáltatókat, hogy minden tökéletes legyen.

Részletekért és személyre szabott ajánlatért keress minket bátran!

Esküvőszervezőnk:

Betti

Betti

Lépjünk kapcsolatba!

info@vizioeskuvo.hu

 36 30 351 5269

+36 30 351 5269

 36 30 914 2808

+36 30 914 2808

1102 Budapest, Liget utca 11.
1102 Budapest, Liget utca 11.